Oudebaan 65 U10 - 2610 Wilrijk (Antwerpen)
Tel.: 03 500 04 84
Contacteer ons!

Vind meteen de tweedehandswagen die u zoekt

Op zoek naar een tweede wagen voor het gezin? Of wil u gewoon met een goede tweedehandswagen de baan op? Dan hebben wij bij F-cars in Wilrijk de oplossing voor u. Bij ons ontdekt u een ruim aanbod aan wagens waarmee u nog veel plezier zal beleven.

Alle automerken

Wanneer u zich niet vasthoudt aan een bepaald automerk dan zal u bij ons ongetwijfeld een automerk naar uw hart vinden.

In onze showroom komt u alle mogelijke merken tegen zoals:

  • Renault
  • Toyota
  • Honda
  • BMW

Komt u speciaal voor één merk? Geen probleem, vraag het aan ons en wij geven u meteen een overzicht van onze wagens.

Type voertuigen

Het kopen van voertuigen gebeurt niet bij iedereen met hetzelfde gegeven. Een groot gezin wenst veel ruimte in de wagen met bijvoorbeeld een break terwijl de sportieve autofans misschien liever een sportwagen hebben. Bestuurders die geregeld een avontuurlijke route opzoeken, zijn dan weer beter gesteld met een 4x4. Het feit is dat u ze allemaal bij ons zal aantreffen.

Paradijs voor autoliefhebber

Bij F-cars is alles aanwezig om makkelijk een voertuig te kopen of te laten overnemen. Ons team beschikt over alle technische kennis om u verder te helpen. Ook na uw aankoop blijft u rekenen op onze service. U komt onder andere naar ons voor het herstellen van uw wagen of om uw auto te reinigen. Bij ons verkeert uw wagen steeds in een goede staat.

Aanbod

U kunt hier ons aanbod bekijken!

Contact

Het kopen van een tweedehandswagen in Wilrijk betekent dat u een bezoek moet brengen aan F-cars. Kom gerust vandaag nog langs.